Home > aanmelden

aanmelden

Je hebt je keuze voor een school gemaakt. En dan?

Als je je keuze hebt gemaakt, vraag je leerkracht van groep 8 dan om het aanmeldingsformulier. Je kunt het hier ook downloaden Edison aanmeldformulier 2021-2022 

Aanmeldprocedure

De leerkracht van groep 8 verzamelt alle aanmeldingsformulieren en verstuurt de aanmeldingen begin maart naar onze school. Uiteraard kunnen ouders ook zelf een aanmeldingsformulier naar ons opsturen. Wij nemen dan contact op met de betreffende basisschool.

Bij de aanmelding ontvangen we een advies van de leerkracht groep 8; dat is voor ons een belangrijk advies. Daarnaast wordt het onderwijskundig rapport bekeken. Bovendien gaan wij persoonlijk in gesprek met de leerkracht van groep 8. Tot slot wordt alle informatie besproken in de toelatingscommissie.

Na jouw aanmelding en de bespreking in de toelatingscommissie krijg je bericht of je bent toegelaten op het Edison College. Vóór de zomervakantie hebben wij met jou en je ouders/verzorgers nog een intakegesprek voor een nadere kennismaking.

Vragen?

Neem gerust contact op met brugklascoördinator mevrouw Jolanda Barelds ( j.barelds@edisoncollege.nl)  of telefonisch via T 055 533 24 92.