Home > Menu’s van het Edison Restaurant

Menu’s van het Edison Restaurant

Hieronder kunt u per week zien welk menu er op de de kaart staat.

Menu op 27 september (week 39):

Italiaanse salade
*
Uiensoep
*
Gepocheerde zalmforel met choronsaus

Geglaceerde bospeen

Bloemkoolsalade

Pasta parpadelle
*
Kaneel-parfait met gekarameliseerde appel

Reserveren

Menu op 4 oktober (week 40):

Waldorfsalade
*
Gebonden tomatensoep
*
Gegrilde kalfsoester met groene pepersaus

Gestoofde venkel met tomaat

Witte koolsalade

Gepofte aardappel met crème fraîche
*
Gevulde sinaasappel met yoghurtijs

Reserveren

Menu op 1 november (week 44):

Lauwwarme salade met rode mul
*
Runderbouillon brunoise
*
Gebakken parelhoenfilet met mosterdsaus

Gestoofde courgette met munt

Mexicaanse salade

Parijse roomaardappels
*
Warme kersen met speculaasroomijs en slagroom

Reserveren

Menu op 8 november (week 45):

Garnalencocktail
*
Heldere groentesoep chinoise
*
Rundersukade met jus van Madeira

Ratatouille

Risotto

Salade van rucola, feta en gele paprika
*
Luchtige griesmeelpudding met rum-rozijnen

Reserveren

Menu op 15 november (week 46):

Roerei op toast met tomatensaus
*
Velouté van courgette
*
Gebakken scholfilet met kruidensaus

Gebakken paksoi en taugé

Wortelsalade

Pommes frites met mayonaise
*
Pêche Melba

Reserveren

 

 Menu op 22 november (week 47):

Gevogelte salade nieuwe stijl
*
Runderbouillon met Madeira
*
Gegrilde zalm met kappertjessaus

Romige spaghetti

Gestoofde doperwten met dragon

Komkommersalade
*
Gepocheerde peer met chocolade en karamelsaus

Reserveren

Menu op 29 november (week 48):

Loempia met zoetzure saus
*
Velouté van witlof
*
Gebakken kalkoentournedos met tijmjus

Couscous

Tomaat met mozzarella en basilicum

Groenten uit de oven
*
Parijs flensje met bitterkoekjes, gele room en marasquin

Reserveren

Menu op 6 december (week 49):

Hongaarse salade
*
Heldere kippensoep met kruidenflensjes
*
Gebakken scholfilet met Hollandaise saus

Gestoofde doperwten

Aardappelpuree

Wortelsalade
*
Aardbeienpudding met stracciatella ijs

Reserveren

Menu op 13 december (week 50):

Italiaanse salade
*
Thaise kruidenbouillon
*
Gegrilde kalkoentournedos met paprikasaus

Gestoofde snijboon

IJsbergsla

Aardappelrösti
*
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Reserveren

Kerstdiner op 20 december (€15,-):

Reserveren