Home > Menu’s van het Edison Restaurant

Menu’s van het Edison Restaurant

Hieronder kunt u per week zien welk menu er op de de kaart staat.

Menu op 10 september (week 37) :

Huzarensalade

######

Gebonden kippensoep oosterse stijl

######

Schnitzel met gebakken ui, champignons en spek

Witlof met ham en kaas gegratineerd

Gemengde salade mesclun

Pommes carré

######

Chipolatapudding met vanillesaus

Reserveren

Menu op 17 september (week 38) :

Ravioli met saus van verse tomaten en Parmezaanse kaas

######

Kippenbouillon Julienne

######

Duits biefstuk met rode wijnsaus

Gestoofde broccoli

Dauphine aardappel

Salade van gegrilde aubergine, courgette en paprika

######

Creme brulee met vanille-ijs

Reserveren

Menu op 24 september (week 39) :

Russische salade

######

Runderbouillon Carmen

######

Gebakken varkensoester met kerriesaus

Aardappelkroketjes

Gebraiseerde boontjes met spek

Salade van lollo rosso en lollo bianco

######

Tiramisu

Reserveren

Menu op 1 oktober (week 40) :

Italiaanse salade

######

Uiensoep

######

Gepocheerde zalmforel met choronsaus

Geglaceerde bospeen

bloemkoolsalade

Pasta parpadelle

######

Kaneel-parfait met gekarameliseerde appel

Reserveren

Menu op 8 oktober (week 41) :

Waldorfsalade

######

Gebonden tomatensoep

######

Gegrilde kalfsoester met groene pepersaus

Gestoofde venkel met tomaat

Witte koolsalade

Gepofte aardappel met crème fraîche

######

Gevulde sinaasappel met yoghurtijs

Reserveren

Menu op 15 oktober  (week 42) :

Lauwwarme salade met rode mul

######

Runderbouillon brunoise

######

Gebakken parelhoenfilet met mosterdsaus

Gestoofde courgette met munt

Mexicaanse salade

Parijse roomaardappels

######

Warme kersen met speculaasroomijs en slagroom

Reserveren

Menu op 29 oktober  (week 44) :

Garnalencocktail

######

Heldere groentesoep chinoise

######

Rundersukade met jus van Madeira

Ratatouille

Risotto

Salade van rucola, fêta en gele paprika

######

Luchtige griesmeelpudding met rum-rozijnen

Reserveren

Menu op 5 november   (week 45) :

Roerei op toas met tomatensaus

######

Veloite van courgette

######

Gebakken scholfilet met kruidensaus

Gebakken paksoi en tauge

Wortelsalade

Pommes frites met mayonaise

######

Peche Melba

Reserveren

 

Menu op 26 november (week 48) :

Gevogelte nieuwe stijl

######

Runderbouillon met Madeira

######

Gegrildezalm met kappertjessaus

Romige spaghetti

Gestoofde doperwten met dragon

Komkommersalade

######

Gepocheerde peer met chocolade en karamelsaus

Reserveren

Menu op 3 december (week 49) :

Loempia met zoetzure saus

######

Velouté van witlof

######

Gebakken kalkoentournedos met tijmjus

Couscous

Tomaat met mozzarrella en basilicum

Groenten uit de oven

######

Parijse flensjes met bitterkoekjes, gele room en marasquin

Reserveren

Menu op 10 december  (week 50) :

KERSTMENU

Reserveren

Menu op 7 januari  (week 1) :

Tonijnsalade

######

Gebonden kerriesoep met appel en kroepoek

######

Cordon blue

Broccoli met boter

Knolselderijsalade

Carré aardappel

######

Vanilleparfait met vanillesaus

Reserveren

Menu op 14 januari  (week 2):

Ardennerham met meloen

######

Gebonden champignonsoep

######

Gebakken tilapiafilet met witte wijnsaus

Geglaceerde worteltjes

Witlofsalade

Amandel – aardappelbolletjes

######

Ananaspudding

Reserveren

Menu op 21 januari  (week 3):

Huzarensalade

######

Gebonden mosterdsoep

######

Gebakken kipfilet met tomatensaus

Gevulde champignon

Pasta parpadelle

Gemengde salade

######

Vers fruitsalade

Reserveren

Menu op 28 januari  (week 4 ):

Monicacocktail

######

Heldere vissoep met visquenelles

######

Gegrilde Hollandse biefstuk met kruidenboter

Romige bloemkool

Spaanse tomatensalade

Pommes fondant

######

Mokkapudding

Reserveren

Menu op 4 februari (week 5):

Huzarensalade

######

Gebonden kippensoep oosterse stijl

######

Varkenskotelet met gebakken ui, champignons en spek

Witlof met ham en kaas gegratineerd

Gemengde salade mesclun

Pommes carré

######

Chipolatapudding met vanillesaus

Reserveren

Menu op 11 februari (week 6):

Ravioli met saus van verse tomaten en Parmezaanse kaas

######

Kippenbouillon julienne

######

Duitse biefstuk met rode wijnsaus

Gestoofde broccoli

Dauphine aardappel

Salade van gegrilde aubergine, courgette en paprika

######

Crème brulée met vanille-ijs

Reserveren

 Menu op 18 februari (week 7):

Russische salade

######

Runderbouillon Carmen

######

Gebakken varkensoester met kerriesaus

Aardappelkroketjes

Gebraiseerde boontjes met spek

Salade van lollo rosso en lollo bianco

######

Tiramisu

Reserveren

Menu op 4 maart   (week 9):

Italiaanse salade

######

Uiensoep

######

Gepocheerde zalmforel met choronsaus

Geglaceerde bospeen

bloemkoolsalade

Pasta parpadelle

######

Kaneel-parfait met gekarameliseerde appel

Reserveren

Menu op 11 maart (week 10):

Waldorfsalade

######

Gebonden tomatensoep

######

Gegrilde kalfsoester met groene pepersaus

Gestoofde venkel met tomaat

Witte koolsalade

Gepofte aardappel met crème fraîche

######

Gevulde sinaasappel met yoghurtijs

Reserveren

Menu op 18 maart  (week 11):

Lauwwarme salade met rode mul

######

Runderbouillon brunoise

######

Gebakken parelhoenfilet met mosterdsaus

Gestoofde courgette met munt

Mexicaanse salade

Parijse roomaardappels

######

Warme kersen met speculaasroomijs en slagroom

Reserveren