Home > Nieuws > Kom gezellig dineren in ons “Edison Restaurant”!

Kom gezellig dineren in ons “Edison Restaurant”!

maandag 13 september 2021

Graag brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheid om te dineren in ons “Edison Restaurant”. Elke schoolweek verzorgen de 4e jaars leerlingen van de afdeling Horeca Bakken & Recreatie (H.B.R.) een 4-gangen diner.

Dit stukje “Leren in de praktijk” is het doel van ons schoolrestaurant. De praktijklessen dragen bij aan de ontwikkeling van de leerling en geven een realistisch beeld van een echt horecabedrijf. Leerlingen leren in de bediening om te gaan met gasten en in de keuken het bereiden van maaltijden. Zo doen zij ervaring op met het werken in de horeca. Tijdens dit proces worden de leerlingen begeleid door vakkundige docenten.

Het restaurant is voor het diner geopend op donderdagavond van 17.20 uur 19.00 uur, behalve tijdens vakanties en feestdagen.

Geïnteresseerd?? Wij zien u graag als gast in ons restaurant. U bent namelijk als gast belangrijk voor onze afdeling!

Reserveren?

Reserveringen voor het diner gaat via deze link. Hier vindt u ook het actuele menuoverzicht, de data en de prijzen. Het menu dat in die week wordt geserveerd staat vast. Mocht er toch een uitzondering of beperking zijn, dan kunt u dit bij de reservering aangeven.

U kunt uiterlijk op dinsdag voor 12.00 uur voor het diner op donderdag een reservering plaatsen. Wanneer er wordt aangegeven dat het restaurant vol is, dan kunt u contact opnemen met: c.nieto@veluwseonderwijsgroep.nl.

Met culinaire groeten,
mede namens collega’s H.B.R.

R. Stolk & C. Nieto